Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Доступ до податкових Е-послуг отримали ще 2600 запоріжців

, опубліковано 02 червня 2023 о 16:09

За п'ять місяців у податковій службі регіону безкоштовні електронні ключі отримали 2600 запорізьких платників податків. Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, спеціалісти відділу реєстрації користувачів оформили запоріжцям 6000 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Нагадаємо, більшість податкових сервісів доступні в приватній частині Електронного кабінету платника, вхід до якої здійснюється за допомогою електронного ключа (https://cabinet.tax.gov.ua/login).

Крім того, Е-ключі, отримані в податковий службі, підтримують десятки інших державних та приватних систем, які надають онлайн послуги. З їхнім переліком можна ознайомитись за посиланням: https://ca.tax.gov.ua/partnership.

Також зазначимо, подання електронної податкової звітності до органів ДПС можна здійснювати за допомогою електронних сервісів та програмних продуктів, які безкоштовно надаються Державною податковою службою України. Докладніше – за лінком: https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/.