Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Департамент з питань запобігання та виявлення корупції Державної податкової служби України висловлює подяку громадськості та працівникам органів ДПС, які прийняли участь в опитуванні щодо оцінювання рівня корупції в органах ДПС

, опубліковано 22 грудня 2022 о 14:00

Департамент з питань запобігання та виявлення корупції Державної податкової служби України висловлює подяку громадськості та працівникам органів ДПС, які прийняли участь в опитуванні щодо оцінювання рівня корупції в органах ДПС, що проводилось в межах підготовки проєкту Антикорупційної програми ДПС на 2023 – 2025 роки. Опитування було анонімним, а питання для платників та працівників органів ДПС різнилися.

Загалом, в опитуванні прийняли участь 5 тис. респондентів у тому числі  1,9 тис. представників громадськості та 3,1 тис. працівників органів ДПС.

За результатами аналізу отриманих відповідей визначено, зокрема, напрями роботи органів ДПС, які на думку громадськості та працівників органів ДПС є найбільш пов’язаними з корупцією.  Такі відомості дали змогу оцінити корупційну вразливість основних функцій, процесів ДПС та відповідно будуть враховані під час підготовки Антикорупційної програми ДПС на 2023 - 2025 роки.

Крім того, нагадуємо, що в ДПС працюють канали повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» якими можна скористатися для  повідомлення про можливі факти вчинення працівниками органів державної податкової служби корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».